Livrare și plata


Transport prin curierat rapid


Coletul va fi expediat prin curierat rapid UrgentCargus. În cazul produselor disponibile în stoc, livrarea se va efectua în 24 de ore pentru comenzile înregistrate de Luni până Joi, până la ora 14:00. Pentru comenzile înregistrate Vineri până la ora 14:00, livrarea se va efectua în cursul zilei de Luni.
Livrările se efectuează de la ora 9:00 la 17:00, în funcție de ruta curierului. Vă rugăm să treceți la rubrica adresă de livrare, o adresă la care se poate prelua coletul în acest interval. În momentul expedierii, veți primi un e-mail de înștiințare cu numărul de AWB, iar în data livrării, un sms, cu numărul de telefon al curierului și intervalul orar în care va ajunge la adresă.

Taxa de transport este 12 lei pentru orice zonă a țării.
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pentru comenzile în valoare de peste 149 lei.
Sistemul calculează și afișează automat prețul transportului în momentul efectuării comenzii.

Modalități de plată


Ramburs

În momentul livrării , contravaloarea coletului se va achita prin numerar, curierului.

Transfer bancar

Contravaloarea comenzii se va achita prin virament bancar (internet banking sau direct la bancă) în contul firmei noastre. În cazul acestei metode de plată, numărul de cont (IBAN) și toate datele necesare pentru plată, vor fi comunicate prin e-mailul de confirmare a comenzii. Comanda va fi procesată după înregistrarea plății.

Plata online / CARD

Aveți posibilitatea de a plăti prin sistemul PayU, cu cardurile:
Datele despre cardul și contul dumneavoastră vor fi memorate de serverul PayU în formă confidențială. Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial PayU.